Καλώς ήρθατε στο Janssen Medical Cloud

Καλώς ήρθατε στο Janssen Medical Cloud

Ερευνούμε, Αναπτύσσουμε και Δημιουργούμε την ελπίδα

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αιματολογία

Στη Janssen, τηρούμε τη δέσμευσή μας να καταπολεμήσουμε τις αιματολογικές κακοήθειες, αντιμετωπίζοντας ανεκπλήρωτες ανάγκες και παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες μας θεραπείες για το Πολλαπλούν Μυέλωμα, τη Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία, και άλλες αιματολογικές κακοήθειες.

καλλιέργεια_κολονικών_επιθηλιακών_κυττάρων
Γαστρεντερολογία

Στη Janssen, πιστεύουμε ότι η επίτευξη πιο φιλόδοξων θεραπευτικών στόχων στην αντιμετώπιση των ΙΦΝΕ είναι εφικτή. Ανακαλύψτε πώς συμβάλλουμε στην επιδίωξη φιλόδοξων θεραπευτικών στόχων στη Νόσο του Crohn και την Ελκώδη Κολίτιδα.

Dermatology
Δερματολογία

Η Janssen βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας στη φροντίδα των ασθενών με Ψωρίαση. Ανακαλύψτε χρησιμες πληροφορίες για κάθε στάδιο της φροντίδας των ασθενών, οσο το δυνατόν πιο κοντά στην κλινική σας πρακτική και τις εξελίξεις της.

Νευροεπιστήμη

Αναγνωρίζοντας την κατάθλιψη ως μία από τις κύριες αιτίες αναπηρίας παγκοσμίως, η Janssen αναπτύσσει μια νέα θεραπευτική προσέγγιση για την ανθεκτική στη θεραπεία κατάθλιψη (TRD). Συνεντεύξεις ειδικών, προφίλ ασθενών και πρακτικές συστάσεις είναι στη διάθεση σας για την διαχείριση των ασθενών με TRD ή ασθενών που βιώνουν ένα επείγον ψυχιατρικό περιστατικό (MDDPE).

Ογκολογία

Ο καρκίνος προστάτη και ο καρκίνος πνεύμονα είναι οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της Janssen Ογκολογίας. Ανακαλύψτε τις καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές της Janssen στην Oγκολογία. Eνημερωθείτε για τα νεότερα δεδομένα και την παρακολούθηση των ασθενών ανάλογα με το στάδιο της νόσου.

Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα αναφορικά με την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση (ΠΑΥ), μια σπάνια, προοδευτικά εξελισσόμενη νόσο. Ανακαλύψτε τακτικές για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου και δείτε πως οι καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές της Janssen μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς με ΠΑΥ.

Rheumatology
Ρευματολογία

Η Ψωριασικη Αρθριτιδα είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα με συμπτωματολογία στο δέρμα και τις αρθρώσεις των ασθενων. Η Janssen με μακρα ιστορία στην ανοσολογία προσφερει καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις και το Janssen Medical Cloud είναι στη διάθεση σας για την καθημερινή φροντίδα των ασθενών σας.

Λοιμώδεις νόσοι & Εμβόλια
Πέρα από το ευρύ χαρτοφυλάκιο, τη γενική δραστηριότητα στον τομέα της λοιμωξιολογίας, την προαγωγή της έρευνας και την ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά ζητήματα, η Janssen καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αναπτύσσει και να προσφέρει και μελλοντικά καινοτόμες λύσεις προς όφελος του ασθενή.

Επιστημονικά Νέα

Υπηρεσίες

Image the is for the event center
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δείτε τις επιστημονικές μας εκδηλώσεις.

Παρακολουθήστε ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση

janssen_skill_me_up-soft_skills_development
SOFT SKILLS DEVELOPMENT

Ανακαλύψτε χρήσιμο υλικό σε μορφή άρθρων, video και podcast γύρω από δεξιότητες απαραίτητες για την ενίσχυση του επαγγελματικού σας προφίλ.

INFORMATION ON DEMAND

Επιλέξτε τον κατάλληλο τρόπο επικοινωνίας για εσάς.

  Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ στην Ελλάδα
  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Janssen Greece
  ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ; Ρωτήστε τη Janssen
  ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
   

  yellow_(360x123).png